Razie a polițiștilor ialomițeni în municipiul Slobozia: au rezultat amenzi de peste 16.000 de lei

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de ieri, pentru prevenirea faptelor cu violență pe raza municipiului Slobozia și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 11 august, 40 de polițiști ialomițeni cu sprijinul a peste 10 jandarmi precum și șapte polițiști locali au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică, pe raza municipiului Slobozia. În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate 273 de persoane, controlate peste 186 de autovehicule și verificate 6 societăți comerciale, cu puncte de lucru în municipiul Slobozia.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.300 de lei, cele mai multe amenzi fiind aplicate de polițiștii rutieri conducătorilor de autovehicule care au încălcat normele de circulație.

Ca măsuri complementare au fost retrase patru certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*