RAJA SA scoate la licitație sediul din Slobozia, cu un preț de pornire de 615.400 de euro, plus TVA

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

RAJA SA Constanța organizează licitație publică pentru vânzarea sediului din județul Ialomița, începând cu data de 30 iunie și, ulterior, în fiecare zi de joi, de la ora 12.00, pentru o perioada de șase luni, cu posibilitatea de prelungire, la sediul societății din Constanța (strada Călărași nr. 22 – 24, Cod 900590, CUI RO1890420).

Activul, sediul administrativ și anexele acestuia, este situat în strada Vasile Alecsandri nr. 14 din municipiul Slobozia, județul Ialomița, și face parte din patrimoniul RAJA SA Constanța.

Prețul de pornire la licitație 615.400 de euro, la care se adaugă TVA de 19 la sută, echivalent în lei la cursul BNR din ziua licitației.

Potențialii ofertanți trebuie să depună cu o zi înainte de ziua licitației, până în ora 12.00, la sediul RAJA SA, documentația de participare la licitație. Valoarea caietului de sarcini este de 500 de lei, la care se adaugă TVA.

Detalii suplimentare, caietul de sarcini, cuprinzând condițiile și regulamentul de participare la licitație se pot obține de RAJA SA. Relații suplimentare: Tel: 0241.664.046, fax: 0241.662.577, e-mail secretariat@rajac.ro .

 

Preț 615.400 euro +TVA
Metoda valorificare Licitație publică
Data licitație 30.06.2022
Ora licitație 1200
Regularitate ședințe licitație Săptămânal
Tip activ Birouri/Centre comerciale

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*