RAJA oprește apa în localitatea Maia

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna Maia, județul Ialomița.

Ca urmare a acestor operațiuni, furnizarea apei potabile va fi sistată în întreaga localitate, marți – 14 mai 2024, în intervalul orar 09.00 – 21.00.

„În această situație, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru necesitățile de bază în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă” – RAJA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*