Pui de cățel aruncat lângă un tomberon, salvat de polițiștii ialomițeni de la Protecția Animalelor

Pui de cățel aruncat lângă un tomberon, salvat de polițiștii de la Protecția Animalelor. FOTO IPJ Ialomița

Un pui de cățel ce fusese aruncat lângă un tomberon, în Slobozia, a fost salvat de polițiștii ialomițeni de la Protecția Animalelor. Ulterior, el a fost adoptat de persoana care alertase Poliție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, povestea cățelușului începe cu un apel pe 112, în care un bărbat din Slobozia a sesizat că într-un tomberon din spatele blocului, într-o pungă de plastic, s-ar afla un animal care se zbate să iasă.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat imediat la fața locului și împreună cu apelantul au salvat viața unui pui de cățel, care abia mai respira.

„Câinele a fost plasat într-un adăpost canin, unde a primit îngrijiri de specialitate. Ulterior, bărbatul care a alertat Poliția a mers la adăpost și a adoptat cățelușul. Privirea animalului a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care noi am văzut-o vreodată”, au povestit polițiștii de la Protecția Animalelor.

Aceștia au deschis și o anchetă și în scurt timp au identificat și persoana care a aruncat câinele la tomberon, aceasta fiind sancționată pentru fapta sa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*