Proiectul de stabilire a impozitelor și taxelor locale pe 2025 și aprobarea Regulamentului privind acordarea premiilor din bugetul propriu al Municipiului Slobozia, în consultare publică

Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Proiectul de stabilire a impozitelor și taxelor locale pe 2025 și aprobarea Regulamentului privind acordarea premiilor din bugetul propriu al Municipiului Slobozia au fost puse în consultare publică.

Primăria Slobozia a anunțat că în conformitate cu prevederile art.7, alin.2 şi alin.4 din Legea nr.52/2003 republicată privind transparenţa decizională, cu modificările şi completările ulterioare, se aduce la cunoştinţa cetăţenilor Municipiului Slobozia următoarele proiecte de hotărîre referitoare la:

Stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2025.

Aprobarea Regulamentului privind acordarea premiilor din bugetul propriu al Municipiului Slobozia.

Pentru proiectul de stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2025,

persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii, opinii în vederea îmbunătăţirii proiectului de hotărâre la sediul Primăriei Municipiului Slobozia,  la dl. Muraraşu Ilie Cristian, responsabil pentru relaţia cu societatea civilă, et.4, cam. 53, telefon  0243 231 450, interior 273 , în termen de 10 zile calendaristice de la afişarea proiectului de hotărâre.

Pentru proiectul Aprobarea Regulamentului privind acordarea premiilor din bugetul propriu al Municipiului Slobozia persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii, opinii în vederea îmbunătăţirii proiectului de hotărâre la sediul Primăriei Municipiului Slobozia,  la dl. Muraraşu Ilie Cristian, responsabil pentru relaţia cu societatea civilă, et.4, cam. 53, telefon  0243 231 450, interior 273, în termen de 10 zile calendaristice de la afişarea proiectului de hotărâre.

Proiectele de hotărâre, însoţite de expunerea de motive, raportul compartimentului de specialitate este afişat la Sediul Municipiului Slobozia şi pot fi accesate pe site-ul primăriei www.municipiulslobozia.ro, în secţiunea Informaţii de interes public/ Transparenţă Decizională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*