Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de iarnă

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

RAJA SA aduce la cunoștință tuturor abonaților că și în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim continuu.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaților interesați să își achite facturile, le aducem la cunoștință că, în intervalul 23 decembrie – 03 ianuarie, programul casieriilor RAJA va fi următorul:

  • 23 decembrie: Program redus, 08.00 – 12.00;
  • 24 – 25 – 26 decembrie: Închis;
  • 27 – 30 decembrie: Program normal;
  • 30 decembrie: Program redus, 08.00 – 12.00;
  • 31 decembrie – 02 ianuarie: Închis.

Începând de marți, 03 ianuarie, acestea își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone sau Westaco.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*