Primăria Slobozia își reia activitatea cu publicul luni de luni, 18 mai

AJFP Ialomița.

Cetățenii municipiului Slobozia sunt așteptați la ghișeele instituției, unde administrația publică locală a luat toate măsurile de siguranță, atât pentru public, cât și pentru personal.

Pentru minimizarea interacțiunii directe și a riscului de răspândire a noului coronavirus, precum și pentru îmbunătățirea securității zonei de încasare, a fost modificat mobilierul aferent ghișeelor, s-au montat ecrane de protecție, sertare de transfer numerar și acte, limitatoare de distanță și un sistem audio cu microfoane, boxe și amplificare, de tip interfon, pentru comunicare la ghișeu.

Accesul în zona de relații cu publicul va fi permis doar persoanelor care poartă mască.

Instituția va funcționa după același program:

Luni-Miercuri: 08:00-16:30
Joi: 08:00-18:30
Vineri:08:00-14:00

„Recomandăm contribuabililor ca pentru efectuarea plăților, obținerea certificatelor de atestare fiscală, depunerea declarațiilor fiscale sau altor tipuri de cereri, să utilizeze în continuare metodele alternative (on-line) puse la dispoziție (mai simple și mai sigure) și să evite deplasările la ghișeu“, au transmis reprezentanții Primăriei Slobozia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*