Primăria Slobozia anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 2, nr. 3 și nr. 20

Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

UAT Municipiul Slobozia din județul Ialomița anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 2, nr. 3 și nr. 20 începând cu data de 17.05.2024 pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei Slobozia, str. Episcopiei, nr. 1, județul Ialomița, conform art. 14, alin (1) și (2) din Legea Cadastrului și Publicității Imobiliare nr. 7/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Publicarea se va face și pe site-ul www.municipiulslobozia.ro.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*