Prima ediție a concursului de cultură și educație financiar-contabilă a fost găzduită de un liceu din Slobozia

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Prima ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă (etapa județeană) cuprins în Calendarul Concursurilor naționale școlare finanțate de către Ministerul Educației – 2023 la secțiunea Concursuri școlare pe domenii/ discipline de studiu- poziția 41, a fost organizată și desfășurată în data de 28 aprilie, la Liceul Tehnologic „Al. Ioan Cuza” din Slobozia.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, concursul de cultură și educație financiar-contabilă se adresează elevilor din clasa a XI-a, liceu, filiera tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională „Tehnician în activități economice”, din învățământul preuniversitar de stat și particular. Această competiție este organizată în parteneriat cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și urmărește stimularea elevilor care au interes în domeniul tehnico-aplicativ pentru o educație financiar-contabilă de calitate. La această competiție participă elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești, Liceul Tehnologic „Sfânta Ecaterina” Urziceni și Liceul Tehnologic „Al. Ioan Cuza” Slobozia.

Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea Concursului de cultură și educație financiar-contabilă nr. 26283./20.03.2023 este postat pe site-ul ME la adresa https://www.edu.ro/regulamente_olimpiade_concursuri_scolare_2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*