Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, a semnat un contract de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene, de aproape 300 de milioane de lei

Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, a semnat un contract de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene. FOTO CJ Ialomița

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a semnat un contract de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene, în valoare de aproape 300 de milioane de lei.

„Împreună cu Liviu Mușat, directorul ADR Sud -Muntenia, am semnat cel mai mare contract de finanțare din mandatul meu, pentru modernizarea drumurilor județene, în valoare totală de aproximativ 274 de milioane de lei”, a declarat Marian Pavel.

Lungimea drumului modernizat este de 43 km, iar zonele vizate de intervenție sunt pe raza localităților Scânteia, Mărculești, Bucu, Gheorghe Lazăr și orașul Țăndărei, după cum urmează:

Reabilitarea a 42,853 km de drum județean, din care 26 km aferenți DJ 213A, 15,914 km aferenți DJ 201 și 0,939 km aferenți DJ 212;

Reabilitare pod peste râul Ialomița la Bucu în lungime de 102,80 m și lățime de 10,20 m;

Reabilitare pod peste râul Ialomița la Țăndărei, în lungime de 85,70 m și lățime de 10,20 m.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*