Prefectul de Ialomița: “Ziua Armatei Române ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința față de acești eroi”

Prefectul Constantin Marin, la manifestările prilejuite de Ziua Armatei. FOTO Prefectura Ialomița

Prefectul de Ialomița, Constantin Marin, a afirmat că Ziua Armatei Române ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința față de acești eroi.

Constantin Marin a transmis un mesaj cu acest prilej pe care îl redăm mai jos.

“La mulţi ani, Armatei României!

La mulţi ani, militari români!

În fiecare an, pe 25 octombrie avem cu toții prilejul să sărbătorim Ziua Armatei Române, o ocazie deosebită pentru a ne cinsti militarii și a aduce un omagiu forțelor noastre armate care servesc patria cu dăruire și curaj.

Ziua Armatei Române ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința față de acești eroi și a le recunoaște contribuția în menținerea păcii și armoniei în țara noastră. Omagiem astăzi și eroii căzuți pe câmpurile de luptă și transmitem profunda noastră apreciere pentru servicul militar pe care l-au îndeplinit cu demnitate.

Este de responsabilitatea noastră, a tuturor să sprijinim și să cinstim sacrificiile făcute de soldații români pentru siguranța noastră și a copiilor noștri.

Dragi ostași,

Primiți astăzi aprecierile noastre profunde și sprijinul nostru necondiționat în îndeplinirea serviciului militar, a îndatoririlor și responsabilităților ce vă sunt atribuite.

Personal, sunt printre oamenii întorși recent dintr-un teatru de război, neșansa mea a fost să mă aflu în Israel la momentul atacurilor teroriste. Am observat un lucru, toți cei din jurul meu căuta cu privirea soldați, sprijinul civililor în orice situație de război. Am realizat în acele momente de teroare ce rol important deține armata unui stat. Sunteți eroii noștri în fiecare zi și vă mulțumim pentru sacrificiile de care le faceți pentru poporul român. Vă împărtășesc astăzi că noi toți, cei aflați acolo, în Israel am conștientizat că dacă nu e pace, nimic nu mai contează. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-am născut în această țară sfântă, apărată de Dumnezeu și de armată și de noi toți cu sufletul nostru.

Dumnezeu să binecuvânteze armata română, iar nouă să ne dea sănătate și pace!” – Prefectul Constantin Marin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*