Prefectul de Ialomița: “Stadiul de pregătire a unităților de învățământ pentru începerea noului an școlar este un aspect pe care l-am supravegheat îndeaproape”

FOTO Prefectura Ialomița

Prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a afirmat că a supravegheat îndeaproape stadiul de pregătire a unităților de învățământ pentru începerea noului an școlar.

Marți, 30 august 2022, prefectul județului Ialomița a participat alături de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Ialomița, Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu“ Ialomița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, la videoconferința cu tema „Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023“.

„Stadiul de pregătire a unităților de învățământ din județul Ialomița pentru începerea noului an școlar este un aspect pe care l-am supravegheat îndeaproape. Este foarte important ca procesul educațional să se desfășoare în condiții optime din punct de vedere sanitar dar și de siguranță a elevilor. Vă rog, ca în cele câteva zile rămase până la deschiderea unităților de învățământ să întreprindeți toate măsurile care se impun pentru ca școlile să se redeschidă în condiții optime. Consider că școala este unul dintre domeniile de activitate unde toate instituțiile statului trebuie să pună umărul pentru buna desfășurare a activităților educaționale. Copiii noștri trebuie să beneficieze de tot interesul, grija și atenta preocupare a autorităților“, a precizat prefectul Constantin Marin, la finalul videoconferinței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*