Pompierii ialomițeni s-au luptat peste cinci ore pentru a lichida un incendiu la o șiră de paie dintr-o gospodărie din satul Maltezi

Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă incendiul. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de joi spre vineri, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o șiră de baloți din paie din gospodăria unui cetățean din satul Maltezi, din localitatea Stelnica.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență cinci echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești și Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj de voluntari de la SVSU Făcăieni, cu o autospecială de stingere.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la șira de baloți din paie de grâu și lucernă. Incendiul a fost lichidat astăzi (vineri – n.r.) în jurul orei 06.00, intervenția de stingere fiind îngreunată de cantitatea foarte mare de plante furajere aprinsă. Nu au existat victime”, au precizat reprezentanţii ISU Ialomița.

Flăcările au cuprins o cantitate de  aproximativ 1000 de baloți din paie. Cel mai probabil, incendiul s-a produs datorită autoaprinderii plantelor furajere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*