Pompierii ialomițeni au intervenit în ultimele ore pentru stingerea unui incendiu, dar și în ajutorul unor persoane cu probleme medicale

Incendiu, izbucnit la o casă din municipiul Fetești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit în ultimele 24 de ore la mai multe evenimente, între care stingerea unui incendiu, dar și în ajutorul unor persoane rănite ori cu probleme medicale grave.

Astfel, pompierii au participat la stingerea unui incendiu, izbucnit, luni noapte, în jurul orei 23.20, la o casă din municipiul Fetești. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor s-a constatat că ardea mocnit la nivelul coșului de fum. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de o oră. Nu au existat victime. Au ars materiale combustibile în jurul coșului de fum. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile;

Totodată, pompierii au mai intervenit împreună cu un echipaj SAJ Ialomița pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate, pentru acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în nouă situații, dar și la trei misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*