Pompierii ialomițeni au intervenit în ultimele 24 de ore la un accident rutier și pentru stingerea unui incendiu

Pompierii au intervenit la un accident în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit în ultimele 24 de ore la mai multe evenimente, printre care un accident rutier și un incendiu izbucnit la o locuință.

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 16 evenimente.

Astfel, echipele de intervenție au participat la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Gheorghe Doja

Incendiul a avut loc marți, 12 ianuarie, în jurul orei 16:10. Militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia, au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Gheorghe Doja. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei. Pompierii militari, au intervenit cu operativitate pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 6 mp. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

De asemenea, pompierii au intervenit și la un accident rutier în municipiul Slobozia.

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți 12 ianuarie, în jurul orei 21:30, în municipiul Slobozia la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma evenimentului nu au rezultat victime, salvatorii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

Totodată, pompierii au mai intervenit împreună cu un echipaj SAJ Ialomița pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate, pentru acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 10 de situații și la trei misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*