Pompierii din Ialomița au avut 51 de misiuni în ultimele 72 de ore  

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

Acordarea de prim ajutor și intervențiile pentru stingerea incendiilor reprezintă doar câteva exemple dintre cele 51 de misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 72 de ore (23- 25.02.2024).

La nivel județean, 40 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.

Cele mai relevante misiuni au fost:

În perioada de referință, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de plante furajere, produs în comuna Ciochina, sat Bordușelu. Au ars aproximativ 70 de baloți de plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

De asemenea, în data de 23.02.2024, în jurul orei 23:00, Stația de pompieri Fetești a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu de anvelope, produs în municipiul Fetești. Au ars aproximativ 80 de anvelope, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui incendiu la o locuință din comuna Adâncata. Au ars articole textile și obiecte de mobilier. Cauza probabilă de producere a incendiului  a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În seara zilei de 24.02.2024, în jurul orei 22:30, dispeceratul inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din comuna Ciochina, sat Bordușelu.

La locul evenimentului au fost direcționate trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În urma incendiului a ars casa de locuit în totalitate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric generat de un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*