Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un cap de tractor, în localitatea Sintești

FOTO ISU Ialomița

În această dimineață, două echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un cap de tractor, în localitatea Sintești.

La locul evenimentului au fost alocate de urgență, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga cabină.

În urma incendiului au ars capul tractor pe o suprafață de aproximativ 80%, documente, precum și instalația de la semiremorcă.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*