Polițiștii ialomițeni caută o fată de 12 ani, care a plecat de la domiciliu, din comuna Iazu. UPDATE: Fata a fost găsită pe raza comunei Roșiori, din județul Brăila.

Polițiștii din Ialomița caută o fată de 12 ani, care a plecat de la domiciliu, din comuna Iazu

Polițiștii din Ialomița cer ajutorul populației pentru găsirea unei fete în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată luni, 4 ianuarie, de tatăl Andreei Anica Gheorghiu, în vârstă de 12 ani, că aceasta ar fi plecat de la domiciliul din comuna Iazu, și nu a mai revenit până în prezent.

Fata are aproximativ 1,70 m înălțime, 65 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, ochi albaștri, iar ca semn particular, are o urmă de arsură pe mâna dreaptă. La data dispariției, aceasta era îmbrăcată cu tricou de culoare galbenă, pantaloni de blugi de culoare neagră și papuci.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE

În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ialomița, împreună cu polițiștii Secției 2 Grivița, minora a fost găsită pe raza comunei Roșiori, din județul Brăila.

„Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor ialomițeni, urmând să fie încredințată familiei”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Polițiștii le recomandă părinților, în situația dispariției unui minor, să anunțe în cel mai scurt timp autoritățile. Cu cât sesizarea este făcută mai repede cu atât cresc șansele ca minorul să fie găsit în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*