Un tânăr din Urziceni a fost depistat drogat la volanul mașinii sale

Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii au depistat în urma unei acțiuni, un tânăr din Urziceni, care conducea un autoturism aflându-se sub influența cannabisului, Pe numele său a fost întocmit dosar penal. 

În cursul zilei de 3 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu. Pentru că acesta avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*