Polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție provizoriu, pe numele a doi bărbați de 55 și 59 de ani

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Rurale Stelnica au fost sesizați la data de 04 octombrie, cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Făcăeni, ar fi fost amenințată și agresată fizic de concubinul său, un bărbat de 55 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că la data de 04.10.2023, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe femeie  în timp ce aceasta se afla în locuința unei consătence.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuința în care se afla concubina sa.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu.

Tot în cursul zilei de ieri, 04 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 58 de ani, din Căzănești, ar fi fost amenințată și agresată fizic de concubinul său, un bărbat de 59 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că la data de 04.10.2023, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe femeie  în timp se aflau la locuința comună din Căzănești.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*