Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic la volanul unei mașini un individ fără permis și fugit din izolare

FOTO cu rol ilustrativ

La data de 29 martie polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele, au oprit, pe raza comunei Bărbulești, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 27 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, precum și faptul că a părăsit domiciliul cu încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*