Polițiștii ialomițeni au aplicat peste 400 de amenzi în ultimele 48 de ore

În ultimele 48 de ore polițiștii ialomițeni au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, au reținut 18  permis  de conducere și au constatat 7 infracțiuni.

Polițiștii au intervenit la 129 de evenimente, din care 118 au fost sesizate prin intermediului apelului de urgență 112.

În urma activităților din teren, polițiștii ialomițeni au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 150.000 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea legislației rutiere de către toți participanții la trafic, precum și pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute 18 de permise de conducere și retrase 22 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost înregistrate 24 infracțiuni, dintre acestea 7 au fost la regimul rutier, 4 infracțiuni contra persoanei și 6 infracțiuni contra patrimoniului.

Poliţiştii ialomițeni acţionează, permanent, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*