Polițiștii din Ialomița au intervenit la 65 de evenimente în ultima zi din martie

Polițiștii au intervenit și au verificat persoana suspectă. FOTO Poliția Română

În ultima zi din luna martie, polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenționale.

Astfel, pe parcursul zilei de 31 martie polițiștii au intervenit la 65 evenimente, dintre care 64 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 14 infracțiuni, din care 7 contra persoanei, 5 contra patrimoniului și 2 la regimul rutier.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 255 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 414.000 de lei. Pentru abaterile de la normele rutiere a fost reținut 1 permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și reprezentanți MAPN au acțiune pe raza județului pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*