Polițiștii din Ialomița acționează pentru siguranța cetățenilor: peste 150 de sancțiuni contravenționale și 11 infracțiuni constatate în ultimele 24 de ore

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Ialomița pentru siguranța cetățenilor. FOTO: IPJ Ialomița

Polițiștii din județul Ialomița au desfășurat în ultimele 24 de ore o serie de intervenții și acțiuni pentru asigurarea siguranței cetățenilor. Cu un efectiv de peste 70 de polițiști, aceștia au acționat pe întreg teritoriul județului pentru descurajarea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit IPJ Ialomița, peste 70 de polițiști au organizat filtre rutiere atât în mediul urban, cât și în cel rural, cu scopul de a identifica conducătorii auto care încalcă regulile de circulație și de a preveni principalele cauze ale accidentelor rutiere. Aceste acțiuni au avut un impact semnificativ în promovarea unei conduite responsabile în trafic și în reducerea numărului de încălcări ale regulilor rutiere.

Pe parcursul zilei de 29 mai, polițiștii au intervenit în total la 58 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate prin apelul de urgență 112. În cadrul acestor intervenții, au fost constatate 11 infracțiuni, din care șase au fost împotriva persoanei și cinci împotriva patrimoniului. Prin acțiunile prompte și eficiente ale polițiștilor, aceste infracțiuni au fost identificate și gestionate într-un mod adecvat.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, polițiștii au aplicat un număr de 151 de amenzi, în valoare totală de 57.750 de lei, pentru neregulile descoperite pe parcursul acțiunilor desfășurate. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reținute nouă permise de conducere și retrase nouă certificate de înmatriculare, ca urmare a încălcărilor grave ale regulilor de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*