Pieton ucis în Movilița în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Accident de circulație soldat cu decesul unui pieton, în Movilița. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton s-a petrecut, duminică seară, în jurul orei 18.00, pe raza localității Movilița.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN 2, în interiorul localității Movilița, a lovit un pieton ce s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*