Petrecere privată, întreruptă de polițiștii din Urziceni

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Urziceni s-au sesizat din oficiu marți, 15 februarie, în jurul orei 15.00, cu privire la faptul că la domiciliul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Urziceni, este organizată o petrecere de majorat la care participau mai multe persoane.

Astfel, în incinta imobilului au fost identificate 25 de persoane, care au fost legitimate, iar evenimentul privat întrerupt.

Cei 25 de participanți la petrecere precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*