Peste 35.000 de chestionare au fost completate în județul Ialomița în primele patru săptămâni ale perioadei de autorecenzare

Peste 35.000 de chestionare au fost completate în județul Ialomița în primele patru săptămâni ale perioadei de autorecenzare

În primele patru săptămâni ale perioadei de autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor, la nivelul județului Ialomița au fost completate 35.989 de chestionare. Dintre acestea, 15.005 au fost completate în mediul urban (41,7 la sută) și 20.984 pentru mediul rural (57,2 la sută).

Cel mai mare număr de chestionare completate la nivelul județului Ialomița s-a înregistrat în municipiul Slobozia, mai exact 7.415. La nivelul celorlalte municipii și orașe s-au completat 7.590 de chestionare. În mediul rural, se evidențiază localitatea Făcăeni, cu 897 de chestionare completate, Borănești, cu 883, Coșereni, cu 867, urmată de Ciochina, cu 737, Perieți, 727, și Bărbulești, cu 725. La polul opus, un număr de patru localități din mediul rural nu a depășit numărul de 100 de chestionare completate.

Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situatie-autorecenzare.

Lista locațiilor, harta interactivă precum și programul de funcționare ale centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Ialomița sunt disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Ialomița accesând următorul link: https://ialomita.insse.ro/anunturi/lista-punctelor-de-autorecenzare-asistata-in-judetul-ialomita/.

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 puteți să consultați www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată platforma de autorecenzare). Pe acest site a fost inclusă și o secțiune de întrebări frecvente https://www.recensamantromania.ro/intrebari-frecvente/, grupate pe 11 categorii care explică cei mai importanți termeni folosiți în chestionarul de recensământ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*