Acțiunea de căutare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării, reluată pentru a doua zi consecutiv

Salvatorii ialomițeni au reluat căutările bărbatului dat dispărut pe brațul Borcea. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au reluat, pentru a doua zi consecutiv, acțiunile de căutare a bărbatului dat dispărut după ce s-a răsturnat cu barca pe Dunăre.

„Căutările pentru persoana posibil înecată în brațul Borcea au fost reluate. Se intervine cu două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Luni seară, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât, pe brațul Borcea, la km naval 20, pe raza localității Făcăeni, se răsturnase o barcă în care se aflau doi bărbați, cu vârste de aproximativ 38, respectiv 50 de ani. Unul dintre bărbați a fost salvat și scos la mal de o barcă de pescari, iar celălalt a fost dat dispărut, posibil înecat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*