Peste 160 de amenzi, aplicate de polițiștii rutieri ialomițeni în numai două ore, într-o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

Acțiune a polițiștilor rutieri pentru prevenirea accidentelor rutiere. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul IPJ Ialomița, IPJ Ilfov și IPJ Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sprijiniți și de polițiști de ordine publică, au participat luni, 02 august, în intervalul orar 07.00 – 09.00, la o acțiune comună pe raza celor județului Ialomița pentru creşterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 162 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut nouă permise de conducere, dintre care unul pentru viteză, două pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii, două pentru neacordare de prioritate vehiculelor aflate în trafic, două pentru nerespectarea semnalelor la nivel de trecere cu calea ferată şi două pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute și două certificate de înmatriculare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General de Aviație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*