Peste 150 de sancțiuni aplicate de polițiștii ialomițeni într-o acțiune radar pe raza județului

Acțiune radar pe raza județului Ialomița. FOTO IPJ Ialomița
Acțiune radar

Polițiștii ialomițeni au acționat în week-end, pe raza județului, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 85.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Slobozia, Biroului Rutier Urziceni, Formațiunea Rutieră Țăndărei, au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune de verificare și control privind nerespectarea legislației în domeniu.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 164 de autovehicule și legitimat peste 174 de persoane.

„Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85.835 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității, în toate domeniile, sens în care astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*