Peste 110 polițiști ialomițeni vor asigura ordinea și liniștea publică cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, vor fi la datorie, pentru ca întrega comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători  Pascale.

Astfel, peste 110  polițiști, vor actiona zilnic, împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului Ialomița, zonelor aglomerate și a locurilor  unde se preconizează a se aduna un număr mare de persoane.( biserici, piețe, gări, autogări, etc)

În fiecare zi, vor acționa atat în zonele urbane cât și rurale 55 de patrule de siguranță publică, dintre care 8 de patrule  pedestre și 47 de patrule auto, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și încălarea normelor în vigoare.

De asemenea, polițiștii rutieri  vor acționa pe toate arterele principale din județ, fiind folosită aparatua de supravehere a traficului și masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii de accidente rutiere, în principal cele generate de excesul de viteză și consumul de alcool.

Pentru persoanele care aleg să-și petreaca timpul liber în parcuri, zone de agrement și alte locuri din natură, polițiștii vă recomandă să respectați normele privind desfășurarea activităților de picnic, respectiv:

–    Aprinde-ti focul doar în spațiile special amenajate;

–    Păstrați curată zona în care ati ales să vă petreceți timpul liber.

Pentru a va bucura în liniște și siguranță de Sărbătorile Pascale, polițiștii Ialomițeni vă recomandă:

–    Evitați consumul excesiv de alcool și stările conflictuale

–    Dacă ati consumat bauturi alcoolice nu vă urcați la volan

–    Nu depășiti limita legală de viteză

–    Respectați indicațiile polițiștilor

–    În caz de urgență, apelați cu încredere 112- Apel Unic de Urgență

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*