Percheziții în Urziceni la persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept

Articole pirotehnice. FOTO IPJ Ialomița

În urma a trei percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării peste 800 de kg. de articole pirotehnice.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza localității Urziceni, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi desfășurat fără drept operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate 819 kg. de articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3 și F4.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Bunurile descoperite cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost ridicate și urmează a fi supuse unor constatări criminalistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*