Percheziții în Țăndărei, într-un dosar pe linia deținerii ilegale de arme. O persoană a fost reținută

Percheziții în Țăndărei, într-un dosar pe linia deținerii ilegale de arme.

Poliţiştii ialomițeni au descoperit, la domiciliul a doi bărbați din Țăndărei, trei pistoale cu glonț și 42 de cartușe, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. O persoană a fost reținută.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul colegilor de la investigații criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare miercuri, 31 martie, două mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Țăndărei, pe linia deținerii ilegale de arme și muniții.

„La domiciliul unui bărbat de 42 de ani au fost identificate două pistoale cu glonț și 21 de cartușe, iar la domiciliul altei persoane, în vârstă de 70 de ani, a fost descoperit un pistol cu glonț și 21 de cartușe, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea expertizării”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești a fost continuată urmărirea penală față de bărbatul în vârstă de 42 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, față de acesta fiind luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*