Percheziții în Fetești la un bărbat care vindea mărfuri contrafăcute

Percheziții la Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii au făcut percheziții în Fetești la un bărbat care vindea mărfuri contrafăcute.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 6 martie, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Fetești, în municipiul Fetești, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

“Din materialul probator administrat până în prezent a reieșit faptul că, reprezentantul unei societăți comerciale, un bărbat în vârstă de 39 de ani ar fi oferit spre comercializare articole vestimentare, bunuri ce ar purta însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.

De la locaţiile verificate, poliţiştii au ridicat 475 de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de pat în valoare de 88.000 de lei, respectiv 285 de perechi de pantofi, precum şi înscrisuri privind provenienţa ilicită a acestora.

De asemenea, mărfurile susceptibile a fi contrafăcute au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării de către titularii drepturilor de autor” – IPJ Ialomița.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*