Patru persoane reținute în urma descinderilor efectuate în Ialomița și Tulcea

Percheziții domiciliare în Ialomița și Tulcea la persoane bănuite de furt

Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor domiciliare din dimineața zilei de marți, 7 iunie, efectuate de polițiștii din Ialomița și Tulcea la suspecți de furturi din societăți comerciale.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii ialomițeni, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au pus în executare 10 mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și orașul Amara din județul Ialomița și orașul Babadag, din județul Tulcea.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite de furturi de ovine din incinta unor ferme și stâne, precum și materiale feroase, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 100.000 de lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi și care au legătură cu dosarul instrumentat.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul poliției, pe bază de mandate de aducere nouă persoane, față de patru dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 8 iunie, să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*