Patru persoane rănite într-un accident rutier în lanț petrecut în apropiere de Coșereni

Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în apropiere de Coșereni. FOTO IPJ Ialomița

Patru persoane au fost rănite luni, 22 noiembrie, într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în apropiere de Coșereni, în care au fost implicate șapte autoturisme.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate șapte autovehicule.

Cele patru victime, care au suferit leziuni ușoare din primele verificări, au fost evaluate medical la fața locului și au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

În zona accidentului se circulă alternativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*