Patru persoane au fost rănite în trei accidente rutiere petrecute în weekend în Ialomița

IPJ Ialomița. FOTO G. M.
IPJ Ialomița. FOTO G. M.

Pe parcursul week-end-ului pe raza județului Ialomița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a 4 persoane.

La data de 28 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au intervenit la un accident de circulație produs pe raza municipiul Slobozia, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 31 ani din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi pătruns într-o intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului STOP şi fără a acorda prioritate de trecere unui autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 26 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului condus regulamentar, precum și a unui pasager de 53 de ai, din același autoturism, ambele persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative

La data de 28 februarie,  tot pe raza municipiului Slobozia s-a produs un alt accident de circulație, soldat cu rănire unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat de 51 de ani, de cetățenie bulgară, în timp ce conducea un TIR pe DN2A, varianta ocolitoare a municipiului Slobozia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, pe același sens de mers, lovind-ul în partea din spate.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 73 ani, din județul Călărași, pasageră a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând o valoare negativă.

La data de 29 februarie a.c., pe raza localității Bucu s-a produs un eveniment rutier, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 32 de ani, conducea un autoturism pe raza comunei Bucu, ar fi fost surprins de apariţia bruscă pe partea carosabila a unui bărbat de 69 de ani, care în calitate de biciclist ar fi traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure şi fără să coboare de pe bicicletă.

Șoferul l-a transportat pe biciclistul rănit în urma impactului, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, sesizând totodată poliția cu privire la cele întâmplate.

Ambii participanţi la traficul rutier au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În toate cele 3 cazuri polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*