Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii ialomițeni

Mașină de poliție în Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din Urziceni au depistat joi, 08 iulie, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bărbulești, în timp ce comercializa produse contrafăcute, pe o stradă din municipiul Urziceni.

Potrivit IPJ Ialomița, asupra bărbatului au fost găsite 24 de cutii de parfum de diferite modele și gramaje, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată cu produse identice ori similare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*