Ordin provizoriu de protecție emis împotriva unui ialomițean care și-a bătut tatăl

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit tatăl.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, joi, 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, ar fi fost lovit de fiul său. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Ograda, în urma căruia bărbatul în vârstă de 47 de ani și-ar fi lovit tatăl.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 47 de ani a fost evacuat din locuință, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”. Ordinul de protecţie provizoriu se emite de către poliţiştii care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viaţa, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violenţă domestică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*