Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Sălcioara care și-ar fi lovit soția

Accident rutier, cu doi adolescenți răniți, petrecut în localitatea ialomițeană Fierbinții de Jos

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 58 de ani, din comuna Sălcioara, care și-ar fi lovit soția.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 29 septembrie, polițiștii din Sălcioara au fost sesizați de o femeie de 53 de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost lovită de soțul său.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor datorii, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii”, au precizat polițiștii ialomițeni. 

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 58 de ani a fost evacuat din locuință, în cauză fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*