Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii ialomițeni împotriva unui bărbat din Slobozia

Ordin de protecție pe numele unui bărbat din Slobozia după ce și-a bătut concubina. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat din Slobozia acuzat că și-a agresat fosta concubină.

Potrivit IPJ Ialomița, luni, 6 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Grivița au fost sesizați prin apel 112, de o femeie de 39 de ani, din comuna Reviga, cu privire la faptul că fostul concubin face scandal.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slobozia ar fi venit la domiciliul femeii, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței acesteia din localitatea Reviga și ar fi lovit-o cu o țeavă din plastic.

În continuare s-a întocmit formularul de evaluare a riscului prevăzut privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, întrucât există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie”, „violarea de domiciliu” și „amenințare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*