Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii din Amara pentru un bărbat care și-a agresat soția și soacra

Accident rutier, cu doi adolescenți răniți, petrecut în localitatea ialomițeană Fierbinții de Jos

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 68 de ani, din orașul Amara, care și-ar fi lovit și amenințat soția și soacra.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Amara au fost sesizați, marți, de o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că soțul ei face scandal la domiciliu și le-ar fi lovit și amenințat atât pe ea, cât și pe mama acesteia, o femeie de 84 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool, le-ar fi lovit și amenințat pe cele două femei. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile, în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie de soția și soacra sa. Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*