O persoană a ajuns la spital, rănită într-un accident rutier petrecut în Căzănești

Accident rutier petrecut în Căzănești. FOTO ISU Ialomița

Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind transportată la spital, într-un accident rutier produs în dimineața zilei de luni, 1 noiembrie, în orașul Căzănești, în care au fost implicate două autoturisme și un autocamion.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, la evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare, a doua victimă a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*