O persoană a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Movila și Fetești

Accident rutier petrecut între localitățile Movila și Fetești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei au intervenit miercuri, 8 septembrie, în jurul orei 15.40, la un accident rutier produs pe DJ 212, între localitățile Movila și Fetești, în care un autovehicul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod de pe marginea șoselei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat trei subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj al SAJ Ialomița-substația Fetești.

„În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior doar pasagerul dreapta al șoferului a fost transportat la Spitalul Municipal Fetești pentru tratament de specialitate de către echipajul SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*