O nouă ședință a Colegiului Prefectural Ialomița

Ședință a Colegiului Prefectural Ialomița. FOTO Prefectura Ialomița

Miercuri, 20 decembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița.

„Ne-am întâlnit astăzi în ultima ședință din acest an a Colegiului Prefectural Ialomița. A fost un an dificil, marcat de evenimente economico-sociale dificile dar pe care consider că Ialomița le-a depășit cu succes și datorită responsabilității cu care dumneavoastră vă conduceți instituțiile. Vă felicit pentru activitatea din acest an și vă doresc succes în activitățile viitoare. Așa cum am mai spus vreau ca toate instituițiile să trateze problemele cetățenilor cu prioritate și toate acțiunile noastre să fie în interes cetățenesc. La fel ca și până acum vreau să încurajăm mediul de afaceri, să ajutăm antreprenorii măcar cu ce ține de noi și instituțiile noastre, eliberați cu prioritate documentele pe care vi le solicită și haideți să îi tratăm cu respect și responsabilitate. Transmit pe această cale tuturor ialomițenilor La Mulți Ani cu sănătate, liniște și pace.“ a menționat prefectul județului Ialomița, Constantin Marin.

Ordinea de zi a ședinței Colegiului Prefectural

Raport privind starea factorilor de mediu, pentru anul 2022;

A prezentat: Silivestru Tarsița, Director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița;

Situația plăților pentru beneficiile sociale acordate în anul 2023;

A prezentat: Vlădăreanu Silviu Costel, Director executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița;

Autorizarea la plată a dosarelor fermierilor care au solicitat subvenții;

A prezentat: Stoian Florea, Director executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură -Centrul Județean Ialomița;

Diverse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*