O femeie a ajuns la spital în urma unui accident feroviar petrecut la Alexeni

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident feroviar petrecut la Alexeni. FOTO: ISU Ialomița

Două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit în seara zilei de joi, 12 ianuarie, la un accident feroviar, în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni.

În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița tip C. În urma impactului au rezultat două victime, ocupanți ai autoturismului.

După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de aproximativ 43 de ani a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*