O asistentă medicală din Țăndărei a murit din cauza coronavirusului

O asistență medicală din Țăndărei, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza coronavirusului.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți, că asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată  Covid-19 în data de 2 aprilie, la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată. Ea a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase  ‘Victor Babeș” în data de 4 aprilie. Femeia avea o boala cronică preexistentă – diabet zaharat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*