O adolescentă a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în Slobozia

O adolescentă a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați în jurul orei 18:45, să intervină la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, în care au fost implicate două  autoturisme, în care se aflau patru persoane.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență două echipaje cu o autospecială de stingere, o autospecială de  descarcerare și o ambulanță din cadrul SAJ Ialomița-substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier a rezultat o singură victimă de sex feminin, cu vârsta de 16 ani, care a fost monitorizată de echipajele medicale, ulterior aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*