Noul teren cu gazon sintetic de lângă Sala Sporturilor din Fetești va fi gata săptămâna viitoare

Noul teren cu gazon sintetic din Fetești va fi gata săptămâna viitoare. FOTO Primăria Fetești

Recepția lucrărilor de la noul teren cu gazon sintetic de lângă Sala Sporturilor din Fetești se va face săptămâna viitoare, după montarea porților de minifotbal.

Împrejmuit cu garduri și plase înalte, terenul are nocturnă și este destinat tuturor feteștenilor care doresc să practice sporturi în aer liber precum: minifotbal, tenis sau volei.

În valoare de aproximativ 400.000 de lei, proiectul a fost realizat Primăria Municipiului Fetești prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*