Misiuni de ordine publică executate de jandarmii ialomițeni în weekend

Misiuni de ordine publică executate de jandarmii ialomițeni în week-end. FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului Ialomița.

Astfel, aceștia vor fi prezenți:

sâmbătă, 22 octombrie

  • începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S. Activ Ploiești;
  • începând cu ora 15.00, pe stadionul local din Amara, la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Amara și F.C. Gloria Băneasa;
  • la manifestările cultural-artistice ocazionate de ,,Ziua Recoltei 2022”, organizate la Grădina de Vară din Amara.

duminică, 23 octombrie

  • la manifestările religioase ocazionate de resfințirea lăcașului de cult și a picturii acestuia, la Biserica „Înălțarea Domnului” din Manasia;
  • începând cu ora 11.00, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Slobozia, la partida de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și S.S.U. Politehnica Timișoara.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*